Gratis verzending v.a. € 45,-
Nu besteld, direct verzonden!

Zerowater Kwaliteit Filter


Haal méér uit je water met het unieke 5-traps filter

Onderzoek wijst uit dat het unieke 5-traps filter van ZeroWater maar liefst 99% van de opgeloste vaste stoffen uit water verwijdert. Dat is bijna 50% meer zuivering ten opzichte van andere filtersystemen. Het resultaat is schoon en puur water. Meer uit je water halen? Filter met ZeroWater!

100% oplossing vaste stoffen

Heb je eerder een waterfilterkan met koolstoffilter gebruikt? Een koolsstoffilter zuivert het kraanwater, maar filtert niet alle ongezonde stoffen uit het water. ZeroWater filters kunnen dit wel!
Om de zuiverheid van water te analyseren, wordt een TDS meter gebruikt. TDS staat voor Total Dissolved Solids, oftewel het totaal opgeloste vaste stoffen. Hoe lager de waarde, hoe zuiverder het water. Het Nederlands drinkwater heeft vaak waarden tussen de 200 en 400. Met een koolstoffilter kun je het water filteren tot een waarde van ongeveer 90. ZeroWater behaalt 0 op de TDS, echt zuiver water dus!

100% loodvrij drinkwater

Over het algemeen bevat kraanwater in Nederland geen lood. Echter, uit recent onderzoek is gebleken dat woningen met een bouwjaar van voor 1960 soms nog loden leidingen bevatten. Looddeeltjes komen vanuit de leidingen in het drinkwater terecht. En dat is schadelijk voor je gezondheid. Loden leidingen worden daarom sinds 1960 niet meer gelegd en er wordt met klem geadviseerd loden leidingen te vervangen wanneer deze in je huis aanwezig zijn. Zerowater biedt hierin een tijdelijke oplossing. De filterkan van ZeroWater is als enige door de NSF gecertificeerd op het filteren van lood. Alle looddeeltjes worden uit het kraanwater gefilterd wat resulteert in 100% loodvrij drinkwater.

Zuiverheid getest

Als beste uit de test
ZeroWater combineert in het 5-traps systeem een unieke structuur met verschillende soorten filters en een unieke ionisatie wisselaar. Anders dan de 2-traps systemen van andere aanbieders. De beste waterfilter? De test spreekt voor zich! Onafhankelijk waterlaboratorium Aqualab Zuid voerde voor ZeroWater de ultieme watertest uit. Daaruit bleek dat het unieke 5-trapsfilter van ZeroWater superieur is aan de 2-traps systemen van andere aanbieders. ZeroWater komt zelfs beter uit de test dan de huidige marktleider.

test_beeld_NL.png

Getest op

Kraanwater (verrijkt met lood)

marktleider

ZeroWater

Eenheid

Norm

lood

15

3,1

< 1

μg/l Pb

< = 10

ammonium

< 0,03

0,45

< 0,03

mg/l NH4

< = 0,20

chloride

24

26

< 2

mg/l Cl

< = 150

ijzer

210

52

< 10

μg/l Fe

< = 200

Testlaboratorium Aqualab Zuid is ministerieel erkend en geaccrediteerd door de RvA onder registratienummer L387. Bekijk de complete testuitslag voor alle resultaten.

5 filterlagen

In vijf stappen filtert ZeroWater het water naar puur en zuiver water

 • GROF BASISFILTER
  Filtert fijne deeltjes en bezinksel.
 • FOAM VERDELER
  Verdeelt het water gelijkmatig over het filter voor gebruik en optimaal filervermogen.
 • MEERLAAGS ACTIEF KOOLSTOF & OXIDATIE REDUCTIELEGERING
  Filtert diverse verontreinigingen, bijzonder goed op organische stoffen. Vermindert tevens chloor en andere zware metalen en voorkomt schimmelvorming.
 • IONISATIE WISSELAAR
  Negatieve en positieve ionenen uitwisselaar haalt vreemde ionen uit de watermoleculen en geeft deze in zuivere staat terug.
 • ULTRA-FIJNE ZEEF EN NON-WOVEN MEMBRAANLAGEN
  Verwijdert ultrafijne deeltjes.

×