Aanbieding! pH meetstrips - 90 stuks Bekijk groter

pH meetstrips - 90 stuks

Meet de zuurgraad van je lichaam met onze pH meetstrips. PH meetstrips komen in een verpakking van 90 stuks.

Meet de zuurgraad van je lichaam met onze pH meetstrips. PH meetstrips komen in een verpakking van 90 stuks.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

5
5.00/5 - 1 beoordeling

Beoordeling toevoegen

€ 16,50 incl. BTW

-€ 1,00

€ 17,50 incl. BTW


Beoordelingen

Gemakkelijk je pH waarde meten? Met deze strips kan je op eenvoudige wijze de zuurgraad van vloeistoffen meten. We noemen een vloeistof zuur als de pH lager is dan 7, en we noemen een vloeistof basisch als de pH hoger is dan 7.

Hoe dien je te meten?

Het pH stripje dip je in de vloeistof, het stripje verkleurt, en de kleur vergelijk je vervolgens met het bijgeleverde kleurenkaartje! Zo weet je direct de zuurgraad.

De mate van verzuring is te meten via speeksel en via urine. Door het regelmatig meten van de pH waarde in speeksel of urine kan je goed monitoren hoe de voortgang van je ontzuringproces is. Ook is het handig om je zuur-base evenwicht periodiek in de gaten te houden.

Recensies (1)

Frits van der Meer

2014-09-21
5

Dit is een mooi product! Ik ben 58 jaar en hoorde steeds vaker over verzuring van het lichaam. Ik wist eerlijk gezegd niet zo goed wat dat is. Toen kreeg ik van een vriendin eens meetstripjes om zelf te testen hoe mijn pH waarde is. Er ging een wereld voor me open: in 30 seconden zag ik voor mijn eigen ogen het meetstripje verkleuren, en jawel: een veel te lage pH waarde. Al tientallen jaren liep ik rond met veel spierpijnen en gewrichtspijnen. Dankzij deze stripjes wist ik dat het mogelijk verzuringsgerelateerd was. Nadat ik tijdens 3 dagen meten veel te zuur bleek, ben ik gaan ontzuren met pH druppels. Mijn pijnen zijn enorm afgenomen! Het duurde bij mij overigens wel 4 maanden voordat ik het resultaat echt goed merkte. Dus volhouden mensen!

 
Pagina:1
Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

1 Beantwoorde vragen

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)
  • Gevraagd door louise
    op 2016-03-03
    Beste kunnen deze strips ook voor dieren gebruikt worden? Bvd fijne dag en vr.groet Louise Antwoord:
    Beste Louise, de pH strips worden gebruikt voor het meten van pH waarde via speeksel of urine. Het is mogelijk om de pH waarde van speeksel of urine van mensen of dieren te meten. Echter, er zit in deze verpakking alleen maar informatie over gezonde pH van mensen, niet van dieren. Dus u kunt zelf de pH-waarde meten, maar wat een pH 6 of pH 7 betekent voor dieren, daarover moet u zich elders laten informeren als u zelf eventueel die kennis niet heeft.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...